Kuinka estää joku Snapchatissa

Snapchat on sosiaalinen verkosto, joka heijastaa parhaiten tavallisimpia keskusteluja kasvokkain. Sitä voidaan tarkastella arvokkaiden hetkien prisman kautta, kuten matka, keskustelu, juhlat, perhehetket ...




Snapchat on sosiaalinen verkosto, joka heijastaa parhaiten tavallisimpia keskusteluja ”kasvotusten”. Sitä voidaan tarkastella arvokkaiden hetkien prisman kautta, kuten matka, keskustelu, juhlat, perhehetket ... Tai jokapäiväisinä toimina, joiden kesto on lyhyt ja joista tulee muistoja. Elämän hetkistä tulee vain a Napsahtaa - joka katoaa. He tulevat luoksemme luonnollisesti sekä rakkautta käyttää tätä sovellusta.



Snapchat-sovelluksella multimediasisällön jakamiseen, joka häviää pian lukemisen jälkeen, on huono maine. Se on vallitsevan maailman mielipiteen takia vain provosoivien valokuvien vaihtoon. Kuten muutkin palvelut, pääasia on lyhyen videoleikkeen (10 sekuntia) valokuvaaminen tai kuvaaminen. Voit jakaa sisältöä ystävien kanssa, jotta sisältö näkyy vain kerran avaamisen jälkeen. Voit ottaa kuvan lyhyellä ja videotallennuksella painamalla pitkään paneelin alaosassa olevaa ympyrää.

Kun olet luonut sisällön, voit kirjoittaa tekstiä tai piirtää siihen jotain. Määritä lopuksi sisällön kesto, mikä tarkoittaa, että kun ystäväsi avaa sisällön, hän ei voi nähdä sitä uudelleen. Napsauta nuolta ja valitse vastaanottaja, ja sisältö lähetetään vastaanottajalle. Lisäksi heillä on, milloin he avaavat sisällön ja antavatko se vastaukset Snapchatisi.



mitä sanoa tinderissä

Snapchat, kuten useimmat muut sosiaalisen median sovellukset, tarjoaa helpon toiminnon estää kaikki, jotka ärsyttävät sinua. Ja se on kätevä vaihtoehto, varsinkin jos monet ihmiset ärsyttävät sinua ja joiden kanssa et halua jakaa tai vastaanottaa minkäänlaista sisältöä.

Jos olet kiinnostunut siitä, miten voit estää jonkun Snapchatessa…

Näin estät jonkun Snapchatissa

  1. Ensimmäinen vaihe on avata Snapchat-sovellus puhelimellasi. Salausvaihtoehto on mahdollista vain Snapchat-sovelluksella eikä verkkosivustolla.
  2. Snapchat-sovelluksen näytön oikeassa alakulmassa on avattava valikko. Kun napsautat tätä painiketta, avautuu luettelo ystävistä.
  3. Selaamalla kaveriluetteloa voit etsiä ja valita henkilön, jonka haluat estää.
  4. Napsauttamalla estettävän ystävän nimeä, se näyttää kolme vaihtoehtoa. Kolmas vaihtoehto on “Estä” sekä iOS- että Android-laitteissa. Napsauta Estä-painiketta estääksesi ärsyttävän henkilön.
  5. Kun palaat ystäväluetteloon, huomaat, että estämäsi henkilöllä on iso punainen LOCKED-kuvake hänen nimensä yläpuolella.
Kuinka estää joku snapchat: ssä
Via: snapchat.com -sivustolla

Snapchatin käyttäjällä on kuitenkin oikeus lisätä yhteystietoluetteloon, vaikka et olisikaan tietoinen tällaisista toimista. Jos et tiedä, mihin he lisäävät valokuvia tai eivät yksinkertaisesti halua jakaa valokuvia heidän kanssaan, voit myös estää kyseisen henkilön. Pidä Snapchat-historiasi yksityisenä muutaman suoraviivan ja tehokkaan vaiheen avulla.



Kuinka estää käyttäjä, joka liittyi sinuun

1 vaihe : Kun saat ilmoituksen, että joku haluaa lisätä sinut yhteystietoluetteloonsa, valitse vaihtoehto Lisäsin.

2 askel : Siirry aggregaattiluetteloon ja etsi henkilön nimi.

3 Vaihe : Kun löydät tämän henkilön nimen, kosketa rataskuvaketta, joka näkyy nimen oikealla puolella.

4 vaihe : Napsauta vaihtoehtoa estää ja pidättää tämä henkilö, jos haluat lähettää lisää napsautuksia tai tarkastella historiaasi.

Lisälukemista : Mistä tiedät, onko joku estänyt sinut Snapchatessa ?

Ihmiset eivät saa ilmoituksia, jotka ovat jo estoluettelossasi. He ymmärtävät, että estit heidät, kun he tarkistavat heidän yhteystietoluettelonsa - nimesi ei näy siellä. Lisäksi, kun estät jonkun, toimintasi lakkaa näyttämästä toisen henkilön voimaa.

Snapchat säilyttää kaikkien estettyjen henkilöiden historian, mikä voi olla hyödyllinen ominaisuus virheiden korjaamisessa ... Täydellinen luettelo henkilöistä, jotka on estetty Snapchatin kanssa määrityspaneelissa käytettävissä olevan ajan. Se on kätevä työkalu, jos haluat avata osan kontakteistasi tai olet estänyt ystäväsi vahingossa.

Jos haluat tarkastella estettyjen yhteystietojen luetteloa, napauta rataskuvaketta, joka on profiilisi oikeassa yläkulmassa. Saat avattavan valikon. Siirry tilitoimintoihin ja valitse Lukittu. Näin näet luettelon kaikista estetyistä Snapchat-käyttäjistä. X-merkin painaminen vapauttaa ihmiset heti ja antaa heidän lähettää tekstit ja kuvat uudelleen.